aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΧ. Θεοχάρους: «Ακόμα και ο Απόλλων έχει πιθανότητες για πρωτάθλημα»

Χ. Θεοχάρους: «Ακόμα και ο Απόλλων έχει πιθανότητες για πρωτάθλημα»

Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM.

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Θα έχουμε 7 παιχνίδια σε ένα μήνα, δεν υπάρχει χαλάρωση. Θα παίξουμε όλη τη χρονιά σε ένα μήνα. Μερικές ημέρες ξεκούρασης είχαν οι ποδοσφαιριστές, δύο για την ακρίβεια. Λείπουν ο Ικόκο και ο Ίβουσιτς με τις εθνικές τους. Κατά τα άλλα όλα κυλούν καλά στο προπονητικό μας κέντρο και οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για τη συνέχεια».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Κάθε πράγμα στην ώρα του. Προέχει το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είμαστε η μοναδική ομάδα που είναι σε όλους τους στόχους μέσα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την έξοδο στην Ευρώπη και ακόμα πιο ψηλά. Προετοιμαζόμαστε γι αυτόν τον αγώνα του πρωταθλήματος και μετά τα υπόλοιπα».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ακόμα και ο Απόλλων που μπήκε οριακά στην εξάδα, διεκδικεί Ευρώπη ενώ έχει μαθηματικές ελπίδες και για πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για την εικόνα της Πάφου: «Τα τελευταία δύο παιχνίδια έχουμε επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, αυτό είναι καλό. Τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν νικηφόρα. Αυτή τη στιγμή προέχει να πάρουμε τους βαθμούς και όχι η εικόνα μας. Θα είναι ότι καλύτερο αν γίνουν και τα δύο, όμως προέχουν οι τρεις βαθμοί. Δεν θα μείνουμε σε δικαιολογίες για τη διακοπή αν θα μας ωφελήσει ή όχι. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας, που θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, να κάνουμε τα πάντα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Αν θα θεωρηθεί αποτυχία αν δεν πάρει κάποιον τίτλο η Πάφος: «Σίγουρα δε θα θεωρηθεί επιτυχία. Όταν είσαι σε κάποια φάση του πρωταθλήματος, ακόμα και 5 βαθμούς μπροστά, επιβάλλεται να πάρεις τουλάχιστον ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για το πρωτάθλημα: «Ναι, μαθηματικά μπορούμε. Μπορεί σε τρεις αγώνες να έχουν διαμορφωθεί διαφορετικά τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις».

Αν οι παίκτες το πιστεύουν: «Ναι, το πιστεύουν. Μάλιστα το έλεγαν πιο ανοιχτά στις δηλώσεις τους, ότι θέλουν πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατοί και πιστεύουν στην ομάδα. Βλέπουν ότι έχουν αδικήσει τον εαυτό τους και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο γίνεται».

Για το τεχνικό τιμ: «Είναι 100% θέμα πως αντιμετωπίζεται ένας αγώνας από το προπονητικό τιμ. Αυτοί είναι οι ειδικοί, εμείς είμαστε το υποστηρικτικό προσωπικό τους. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να έχει η ομάδα ότι χρειάζεται. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Αν διψάει η Πάφος για τίτλο: «Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Δεν διψάμε απλά στην Πάφο, αφυδάτωση έχουμε πάθει. Είμαστε βέβαιοι πως με τη δουλειά που γίνεται θα έρθουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ