aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπορεί και (πολύ) καλύτερα η Πάφος

Μπορεί και (πολύ) καλύτερα η Πάφος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί και για καλύτερες εμφανίσεις η Πάφος FC. Το απέδειξε στα πλείστα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα, όπως και με τον Ολυμπιακό που πήρε τον ένα βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα. Σημασία έχει πως οι παίκτες έδειξαν τσαμπουκά και είχαν επιμονή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μπροστά της η ομάδα έχει το Σάββατο τον αγώνα με τον Εθνικό και πρέπει να είναι έτοιμοι όλοι για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, καθώς ο αντίπαλός τους προέρχεται από καλές επιδόσεις. Ο Ζέλικο Κόπιτς θα έχει πάλι τις γνωστές απουσίες με τους Τόρες, Μπεριγκόν, Ιμπραχίμ, Σάνι και Αραγιούρι.

Αυτοί όμως που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό έδειξαν πως μπορούν να βελτιωθούν και άλλο, για να φέρουν την ομάδα τους σε καλύτερα επίπεδα και σε περίοπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Κροάτης προπονητής υπολογίζει στους ίδιους που εμπιστεύτηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Δύσκολο να προβλέψει κανείς αν έχει στο μυαλό του μία ή δύο αλλαγές, όμως μέσα από τις δύο προπονήσεις που απομένουν θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Είναι πάντως από όλους αποδεκτό πως παιχνίδι με παιχνίδι η παφιακή ομάδα αποκτάει μεγαλύτερη συνοχή. Το δείχνει με τον τρόπο που αγωνίζεται και αυτός είναι ένας λόγος που και οι φίλαθλοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως η σεζόν θα έχει καλό τέλος. Για να ελπίζει όμως η Πάφος FC στο καλύτερο, θα πρέπει να κερδίζει τους αγώνες στην έδρα της και είναι γι’ αυτό που η προετοιμασία συνεχίζεται με κάθε επιμέλεια, με στόχο να χτίσει ένα νικηφόρο σερί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ