aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεριγκό: Έκλεισε «καυτός», φέτος είναι στον… πάγο

Μπεριγκό: Έκλεισε «καυτός», φέτος είναι στον… πάγο

«Καυτός» έκλεισε την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Κέβιν Μπεριγκό με τη φανέλα της Πάφος FC. Συγκεκριμένα, 11 γκολ σκόραρε ο Γάλλος στράικερ σε σύνολο 13 ματς στα πλέι οφ του β’ γκρουπ, κάτι λιγότερο δηλαδή από τα μισά που πέτυχε συνολικά η παφιακή ομάδα (28 σε 14 αγώνες). Ο 33χρονος επιθετικός, που στην κανονική περίοδο δεν απέδωσε όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας (1 γκολ σε 21 ματς), πήρε το «όπλο» του στη β’ φάση και… πυροβολούσε ακατάπαυστα.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Η τεχνική ηγεσία άλλαξε, ο Ντάρκο Μίλανιτς αντικατέστησε τον Στιβ Κωνσταντινίδη στον πάγκο και κάπως έτσι ο Μπεριγκό μπήκε στον… πάγο.  Ο 33χρονος δεν αποτελεί μία εκ των πρώτων επιλογών του Σλοβένου για την επίθεση και, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η παφιακή ομάδα στο σκοράρισμα, τον χρησιμοποιεί ελάχιστα.

Για την ακρίβεια, 73 μόνο λεπτά αγωνίστηκε συνολικά ο Γάλλος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στη νίκη της πρεμιέρας επί του ΑΠΟΕΛ πέρασε ως αλλαγή στο 61’, στην ήττα από την ΑΕΛ στο 75’, στην ισοπαλία με την ΑΕΚ στο 88’ και στο πιο πρόσφατο ματς με τη Δόξα στο 63’. Στον πάγκο έμεινε με αντίπαλο την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ