aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεργκ: «Πάντα θα υπάρχουν φήμες…»

Μπεργκ: «Πάντα θα υπάρχουν φήμες…»

Τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Πάφος FC για τους Μπρούνο, Μπεμπέ και Ίβουσιτς κλήθηκε να σχολίασε ο Χένινγκ Μπεργκ, μετά τη νίκη (3-1) των γαλάζιων επί του Ακρίτα Χλώρακας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca-Cola.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια κυπέλλου αλλά οι παίκτες ήταν επαγγελματίες, έβγαλαν ποιότητα και σκόραραν τρία ωραία γκολ. Κάναμε και αλλαγές στην εντεκάδα, είναι καλό που έπαιξαν και άλλοι παίκτες».

Ο κόσμος φώναξε ότι θέλει το Κύπελλο… (Γέλια): «Σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα με στόχο να το κερδίσουμε».

Για πρώτη φορά η Πάφος FC διεκδικεί και Κύπελλο και πρωτάθλημα, ένα σχόλιο αν μπορεί η ομάδα να το διαχειριστεί: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη θέση. Ακόμα μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε. Θέλουμε στο μέλλον να μπορούμε να παλεύουμε για τρόπαια. Είμαστε σε καλή θέση τώρα αλλά δεν προτρέχουμε. Είδαμε πόσο δύσκολα είναι όλα τα παιχνίδια. Βλέπουμε μόνο το επόμενο».

Ένα σχόλιο για τα μετεγγραφικά. Γράφτηκαν τα ονόματα των Μπρούνο, Μπεμπέ, Ίβουσιτς και όχι μόνο: «Σχετικά με τις φήμες, πάντα υπάρχουν όταν είναι ανοικτό το μετεγγραφικό παράθυρο. Το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές σπορ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ