aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεργκ: «Καλός ο διαιτητής, ίσως είχαμε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο»

Μπεργκ: «Καλός ο διαιτητής, ίσως είχαμε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο»

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το 1-1 που εξασφάλισε η Πάφος FC στην έδρα του ΑΠΟΕΛ για την 28η αγωνιστική:

«Όταν έρχεσαι να παίξεις με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας δεν είναι εύκολο. Είχαμε πολλές απουσίες σήμερα λόγω τραυματισμών, τιμωριών και ιώσεων. Όμως αυτοί που τους αντικατέστησαν ήταν πάρα πολύ καλοί. Στο 1ο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν επίσης αρκετά καλοί».

Για τη διαφορά των εννιά βαθμών από την κορυφή: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία σε κανένα παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν πιο ανοιχτό, σήμερα ήταν κλειστό ματς. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα με πάρα πολύ κόσμο και αρκετά ωραία ατμόσφαιρα».

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος η Πάφος: «Θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Είμαστε στον ημιτελικό του κυπέλλου. Θα θέλαμε να ήμασταν πιο κοντά στην κορυφή. Ο στόχος είναι να μάθουμε να ζούμε σε αυτό το επίπεδο. Στο μυαλό μου είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για τη διαιτησία: «Νομίζω ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός. Ήλεγξε το παιχνίδι καλά. Ίσως να είχαμε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ