aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεργκ: «Ίσως να είχαμε και εμείς ένα πέναλτι»

Μπεργκ: «Ίσως να είχαμε και εμείς ένα πέναλτι»

Την αμφιβολία του για την απόφαση του διαιτητή στη φάση στην οποία η Πάφος FC ζήτησε πέναλτι, μετά από κεφαλιά του Ζάιρο, εξέφρασε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την ήττα (1-2) από τη Νέα Σαλαμίνα.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, ήταν λίγο άτυχο. Όταν χτυπήσει η μπάλα στο χέρι στην περιοχή, τις περισσότερες φορές πλέον είναι πέναλτι.

Αντιδράσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε ένα ωραίο γκολ και ήμασταν έτοιμοι για το δεύτερο μέρος, να πιέσουμε για τη νίκη. Ίσως να είχαμε κι εμείς ένα πέναλτι, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού της Νέας Σαλαμίνας στην κεφαλιά του Ζάιρο.

Όταν ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, σκόραραν σε μια αντεπίθεση σε μια φάση που έπρεπε να αμυνθούμε πολύ καλύτερα. Είχαν με το μέρος τους το αποτέλεσμα και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί για να δημιουργήσουμε καλύτερες ευκαιρίες και να φτάσουμε στο γκολ».

Για το ότι η Πάφος FC όσες φορές έμεινε πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να κερδίσει: «Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσομε. Όταν είσαι πίσω στο σκορ, κοιτάζεις πως θα επιστρέψεις. Αυτή την στιγμή δεν κοιτάμε τα πλέι οφ. Έχουμε αρκετούς αγώνες μέχρι το τέλος. Εστιάζουμε την προσοχή μας στους επόμενους αγώνες».

Για το αν θα επηρεαστεί η Πάφος FC με την ήττα αυτή και αν θεωρεί ότι ήταν λάθος η μετακίνηση του Κανέ στο δεξί άκρο της άμυνας: «Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε την ήττα. Είμαστε σίγουρα πολύ απογοητευμένοι, θα προσπαθήσομε να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Αυτός είναι σωστός τρόπος για να διαχειριστείς μια ήττα. Με την επιλογή του Κανέ δεξιά, στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή με τον Πελάζιο. Στο πρώτο μέρους δούλεψε καλά με τον Κανέ, στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε το γκολ που δεν έπρεπε να το δεχθούμε γι’ αυτό κάναμε και την αλλαγή με τον Δημητρίου, έναν παίκτη που γνωρίζει καλύτερα την θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ