aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεργκ: «Είναι καλό να ονειρευόμαστε, ευκαιρίες που δεν είχαμε πριν σαν ομάδα»

Μπεργκ: «Είναι καλό να ονειρευόμαστε, ευκαιρίες που δεν είχαμε πριν σαν ομάδα»

Ευχαριστημένος από τη νίκη (1-0) και τους τρεις βαθμούς που πήρε η Πάφος FC κόντρα στην ΑΕΛ, ο Χένιγνκ Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στα όνειρα των οπαδών της παφιακής ομάδας. «Είναι καλό να ονειρευόμαστε, να ονειρεύονται οι φίλαθλοι, δημιουργούνται ευκαιρίες που δεν είχαμε πριν σαν ομάδα», τόνισε.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ: 

Αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, ήμασταν καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μπορούσαμε να είμαστε πιο ακριβείς στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ήταν περισσότερο μάχες, ένταση αλλά ήταν βασικό το να βρισκόμαστε στο κουτί, να βρούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Αμυντικά είχαμε πλήρη έλεγχο και οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό».

Για τους Ταβάρες, Μπετανκόρ κι αν προτίθεται να βάλει κι άλλους παίκτες στην εξίσωση: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Ταβάρες. Δεν ξαφνιάστηκα γιατί τον βλέπω στις προπονήσεις, ήξερα ότι είχε την προοπτική να κάνει τέτοιο παιχνίδι αλλά πέρασε πολύς καιρός να παίξει κι έκανε καλό παιχνίδι, είναι νεαρός, χειρίστηκε καλά την κατάσταση. Κανονικά όταν έχουμε δύο αγώνες τη βδομάδα κάνουμε πολλές αλλαγές. Θα δούμε και με τη Δόξα για το κύπελλο, θα ελέγξουμε το φορτίο των παικτών και να πράξουμε αναλόγως, έχουμε μια πλήρη βδομάδα μπροστά μας, μετά θα έχουμε πιο συνεχόμενα παιχνίδια, εκεί θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Το καλό είναι ότι έχουμε περισσότερες επιλογές, τώρα ο Ικόκο και ο Ζουνίνιο ήταν έξω, ο Παλάσιος τα πήγε πολύ καλά, έχει ποιότητα. Δεν είναι εύκολο για αυτόν να μην είναι βασικός επειδή έχει την ποιότητα να είναι βασικός. Συνήθως μένει έξω αλλά όταν παίζει πάει πολύ καλά».

Για τον τραυματισμό του Ικόκο κι αν υπάρχουν νεότερα: «Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο νιώσαμε όταν τραυματίστηκε, δεν θα λείψει πολύ. Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμος την Τρίτη αλλά τον περιμένουμε στο επόμενο».

Για τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα κι ονειρεύεται και τι μπορεί να τους πει για τη συνέχεια: «Είναι καλό να ονειρευόμαστε, να ονειρεύονται οι φίλαθλοι, δημιουργούνται ευκαιρίες που δεν είχαμε πριν σαν ομάδα. Έχουμε φανταστική ομάδα και φανταστικούς φιλάθλους που είναι κοντά μας από το πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό που βλέπουν από την ομάδα κι εμείς θέλουμε να τους ακούμε στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε γιατί η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ