aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεργκ: «Μπορούμε να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο»

Μπεργκ: «Μπορούμε να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο»

Πεπεισμένος ότι η Πάφος FC μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας στο γραφείο Τύπου της παφιακής ομάδας μετά την πρόκριση επί του Ακρίτα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Νορβηγός προπονητής χαρακτήρισε δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα, όμως στάθηκε στο βάθος του ρόστερ που διαθέτουν.

Απόσπασμα δηλώσεων

«Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε, μπορούμε να πάμε μέχρι τον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Βάλαμε τρία καλά γκολ, πήραν αγωνιστικά λεπτά και κάποιοι παίκτες και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά έχουμε μια ομάδα με αρκετούς παίκτες. Θα είναι δύσκολο με την Δόξα αλλά ανυπομονούμε. Δεν μπορώ να πω τώρα ποιοι θα παίξουν αλλά πάντα παίζουμε με την σύνθεση που θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή. Ο κόσμος μας είναι πάντα σημαντικός, βοηθάει τους παίκτες μας και είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ