aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜπεργκ: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Μουντιάλ»

Μπεργκ: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Μουντιάλ»

Ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ στο τέλος του ισόπαλου (2-2) αγώνα της Πάφος FC με τον Άρη. Ο Νορβηγός προπονητής στάθηκε στο θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες και σημείωσε πως μπορούν κάλλιστα να ανταγωνιστούν με τα παιχνίδια του Μουντιάλ, ενώ έσταξε μέλι για την παρουσία του Ζάιρο στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Μουντιάλ για τη διασκέδαση σήμερα. Πάντοτε θέλουμε να κερδίζουμε, όμως το 2-2 σήμερα δεν είναι άσχημο για εμάς. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε. Σκοράραμε δύο πολύ ωραία γκολ σήμερα, είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έκανε πολύ δύσκολο για μας».

Για τις πολλές ευκαιρίες που δέχτηκε σήμερα η Πάφος FC σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα σωστά. Έκαναν πολλά σουτ ειδικά στο πρώτο μέρος. Είχαμε πίεση. Ήμασταν άτυχοι με το πέναλτι. Ήμουν πολύ μακριά δεν ξέρω αν ήταν ή όχι πέναλτι. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήταν επιθετικό και ήθελαν την νίκη. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι ένας καλός βαθμός για εμάς.

Επιστρέψαμε πίσω από το σκορ και δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Ο Ζάιρο επέστρεψε και έκανε τη διαφορά. Σκόραρε ένα απίστευτο γκολ. Με λίγες προπονήσεις έδειξε τι μπορεί να κάνει. Μας βοήθησε πολύ. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ