aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑξιοποίηση της διακοπής

Αξιοποίηση της διακοπής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος FC έχασε εύκολα από την Αλκή το περασμένο Σάββατο και δικαιολογημένα ενόχλησε το βαρύ 0-3. Μετά την ήττα όμως του Ολυμπιακού από τη Νέα Σαλαμίνα, οι καρδιές όλων πήγαν στη θέση τους, καθώς η απόσταση από την τελευταία θέση διατηρήθηκε στο +9.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, θα δώσει την ευκαιρία στον Στίβεν Πρέσλι να ετοιμάσει και να φρεσκάρει την ομάδα του, αφού ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση η ψαλίδα να κλείσει, έτσι θα προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ουσιαστικά, ο Σκωτσέζος προπονητής περιμένει να ξαναβρούν τη φρεσκάδα τους, οι παίκτες-κλειδιά της ομάδας του. Ο Μπρουλς, ο Σικόρσκι, ο Μπεριγκόντ και κάποιοι άλλοι, είναι πίσω σε απόδοση στα τελευταία παιχνίδια, αλλά λόγω της κρισιμότητας των αγώνων, δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης. Άλλο ένα σημείο που καλείται να διορθώσει ο Πρέσλι έχει να κάνει με την άμυνά του. Πήγαινε καλά η αμυντική γραμμή, αλλά στα ματς με τον Ερμή και την Αλκή φανέρωσε αδυναμίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ