aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑξιοποίηση της διακοπής του πρωταθλήματος για την Πάφος FC

Αξιοποίηση της διακοπής του πρωταθλήματος για την Πάφος FC

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC έχουν αφήσει πίσω το άτυχο παιχνίδι με την Ανόρθωση, με την προσοχή να έχει στραφεί στο επόμενο με την Ομόνοια. Η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται πως θα βοηθήσει την ομάδα της Πάφου και την τεχνική ηγεσία για να δουλέψουν σε κάποιους τομείς που διαπιστώθηκαν αδυναμίες.

Και οι τρεις γραμμές ανέδειξαν προβλήματα, όμως έχουν αποκτηθεί πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε επιτυχίες. Αυτό που πιο πολύ έφταιξε ήταν οι καθυστερημένες αφίξεις ποδοσφαιριστών, οπόταν ο χρόνος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ζέλικο Κόπιτς να φέρει τους ποδοσφαιριστές στα επίπεδα που ο ίδιος επιθυμεί.

Στα θετικά του Κροάτη προπονητή η επιστροφή στις προπονήσεις των Βαλεριάνου και Σιρόκ. Οι δύο καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας, ο πρώτος αριστερά και ο δεύτερος δεξιά. Την αμυντική γραμμή διέκρινε μια αστάθεια, όμως με την εμπειρία του Λαφράνς και του Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας αναμένεται πως η ομάδα θα δέσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Στην παφιακή ομάδα ποντάρουν πολύ και στα επιθετικά ατού, στον Νέμετς, στον Ράσιτς και στον Τόρες. Ακόμη και μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, οι φίλοι της Πάφος FC ελπίζουν πως η ομάδα τους θα ανακάμψει για να εξασφαλίσει βαθμούς που θα τη βοηθήσουν να πάρει τα πάνω της. Δύο φορές πέρσι, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Κόπιτς, είχαν νικήσει την Ομόνοια. Με 2-4 στο ΓΣΠ και με 2-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο στόχος θα είναι και πάλι να κερδίσουν την Ομόνοια και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, που θα τους βοηθήσει να αντεπιτεθούν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ