aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑξιοποίηση χρόνου από τον Πρέσλι

Αξιοποίηση χρόνου από τον Πρέσλι

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

Το πολύ δύσκολο πρόγραμμα της Πάφος FC με Απόλλωνα (1-5), Ανόρθωση (1-1) και ΑΕΛ (0-2) πέρασε και πλέον βλέπει τη συνέχεια με πίστη και αισιοδοξία, αν και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το έργο στο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (6/10) θα είναι εύκολο.

Όπως και να έχει, όμως, ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Στίβεν Πρέσλι, για τον οποίο άδικα συντηρείται, όπως δηλώνουν οι παράγοντες του συλλόγου της Πάφος FC, θέμα απομάκρυνσης. Εντούτοις, ταυτόχρονα θα πρέπει να αρχίσουν οι γαλάζιοι να μαζεύουν βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό, ανεξαρτήτως αν θα φτάσουν ή όχι στα επιθυμητά επίπεδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για δεύτερη φορά δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία της Πάφος FC να ετοιμάσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αρκετοί από αυτούς που αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΛ έδειξαν πολλές δυνατότητες. Κάποιοι άλλοι έδειξαν πως χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής, ενώ άλλοι δεν βοηθούν στον βαθμό που θέλει και απαιτεί ο προπονητής τους.

Ο Πρέσλι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα και όπως φάνηκε στο τελευταίο ματς, είναι απαραίτητοι οι Ανγκούλο, Λουλίνια και Νέμετς. Επίσης, οι γαλάζιοι περιμένουν ακόμη περισσότερα από τους Μπεριγκόντ και Κουλς. Οι δύο τελευταίοι είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές με πλούσια χαρίσματα, αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουν όλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ