aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης - Πάφος: Στη μάχη για το πρώτο βήμα

Άρης – Πάφος: Στη μάχη για το πρώτο βήμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και οι δυο ομάδες, για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους, θέλουν να κάνουν νέα αρχή. Άρης και Πάφος FC θα αναμετρηθούν σήμερα το απόγευμα (17.00) στο Τσίρειο, έχοντας στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που φέρει πιο κοντά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο γηπεδούχος Άρης, δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και χάνοντας από την Αγία Νάπα, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και ο Χρύσης Μιχαήλ. Στον πάγκο θα είναι σήμερα ο Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος εργάστηκε και στο παρελθόν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι πράσινοι της Λεμεσού, πιο πολύ ενδιαφέρονται για την πορεία τους στο πρωτάθλημα και την επιστροφή τους στην Α’ κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσουν για το σημερινό ματς, το οποίο αποτελεί και ξεχωριστή πρόκληση. Αν καταφέρουν και αιφνιδιάσουν την αντίπαλό τους και κερδίσουν, θα πάνε στον επαναληπτικό με άλλο αέρα. Όσο για τις σκέψεις του Ματίδη, στην πρώτη του παρουσία δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές ανακατατάξεις στην ενδεκάδα.

Από την άλλη ο Ζέλικο Κόπιτς, θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη και να κάνει μια νέα αρχή, μετά τις δύο ήττες που γνώρισε στο πρωτάθλημα, από τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ. Η προσοχή, είναι και στην πλευρά της Παφιακής ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως επιθυμούν να προχωρήσουν και στο κύπελλο. Ο Κροάτης προπονητής θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην του Ζαχαρίου, ο οποίος νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. Το παιχνίδι, είναι δύσκολο, όμως η Παφιακή ομάδα, θα κυνηγήσει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, ενώ θα αλλάξει και την ψυχολογία προς το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ