aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆργησαν και τώρα τρέχουν να προλάβουν

Άργησαν και τώρα τρέχουν να προλάβουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ίδια ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC προετοιμάζονται στη Λετονία, εντείνονται και οι προσπάθειες ενίσχυσης. Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των φίλων της, όμως οι παράγοντες της παφιακής ομάδας ενημερώνουν πως είναι θέμα λίγων ημερών για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Η έγκαιρη απόκτηση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας θα βοηθήσει την Πάφος FC να έχει καλύτερη πορεία σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ο Στίβεν Πρέσλι δεν έχει ικανοποιηθεί από κάποιους που δοκιμάζονταν τις τελευταίες ημέρες υπό την επίβλεψή του στη Λετονία και τους έχει «κόψει». Κάποιοι άλλοι συνεχίζουν, ενώ από την ομάδα του προηγούμενου πρωταθλήματος συνεχίζουν μόνο οι Κόπριβετς, Μπεριγκό και Ντόβπνια. Ο τεχνικός διευθυντής Λαρς Χάλεγκριν τρέχει για να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα της Πάφου τού έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη, πως θα καταφέρει να βρει εγκαίρως το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό.

Ο χρόνος είναι γεγονός πως πιέζει, ωστόσο οι γαλάζιοι δηλώνουν πως όλα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Τετάρτη, η διοίκηση της Πάφος FC θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2018-19, όπως και την εταιρική ταυτότητα.

Αναμένεται πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια, καθώς η θετική πορεία στο νέο πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί και από τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην «Παλιά Ηλεκτρική» και θα την τιμήσει με την παρουσία του ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ