aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑργά, αλλά σταθερά…

Αργά, αλλά σταθερά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν άργησαν και πολύ στην Πάφο να βρουν τον αντικαταστάτη του Κώστα Γιαννούλη. Με αστραπιαίες κινήσεις προχώρησαν στην απόκτηση του Ζάντερ Σαντάνα, του οποίου την ποιότητα και αξία γνωρίσαμε πέρσι, όταν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα. Η διοίκηση του Απόλλωνα επιβεβαίωσε προψές πως ο Βραζιλιάνος παραχωρήθηκε στην Πάφος FC με ελευθέρα, ενώ χθες ήρθε και η ανακοίνωση της παφιακής ομάδας, που μιλά για συμβόλαιο δύο ετών.

Το συγκρότημα του Στίβεν Πρέσλι ενισχύεται σημαντικά, με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 27 αγώνες πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, πετυχαίνοντας και τρία γκολ, ενώ είχε συμμετοχή και σε 11 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ με δύο γκολ. Πρόκειται για δυνατό και γρήγορο ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την αριστερή πλευρά της άμυνας μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά. Στην ομάδα της Πάφου, ο Σαντάνα θα συναντήσει και τους Πολίτσι και Καρώ, που ήταν συμπαίκτες του στον Απόλλωνα.

Αργά, αλλά σταθερά η Πάφος FC, γεμίζει σε όλες τις γραμμές της και πλέον νιώθουν όλοι, πως η τεχνική ηγεσία έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της, για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να κάνει την υπέρβαση και να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το πρώτο θετικό μήνυμα στάλθηκε με το 1-1 στην πρεμιέρα κόντρα στην Ανόρθωση και πλέον η προσπάθεια επικεντρώνεται στο ματς με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ