aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑποκάλυψη Στιλ για συμφωνία με νέο προπονητή!

Αποκάλυψη Στιλ για συμφωνία με νέο προπονητή!

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής της Πάφου, Τζέρεμι Στιλ, μετά την ήττα από τη Δόξα (0-1). Ο Βρετανός αναφέρθηκε στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε πως η παφιακή ομάδα είναι κοντά στο να καταλήξει με τον διάδοχο του Κόπιτς.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Πολύ δύσκολο αποτέλεσμα να το δεχθείς. Η προσπάθεια και η δουλειά που βγάλαμε ήταν χωρίς συζήτηση σήμερα. Σε κάποιους αγώνες μπορούσες να το πεις αλλά όχι σήμερα. Από τότε που προπονώ, παίξαμε τέσσερις αγώνες διαφορετικούς. Στο πρώτο παιχνίδι δεν το ελέγξαμε. Με ΑΠΟΕΛ δεν βάλαμε τις ευκαιρίες και με τέτοια ποιότητα που έχει θα σε κερδίσει. Σήμερα κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες που έπρεπε να κερδίσουμε με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο. Αυτό είναι που το κάνει δύσκολο να το δεχθείς. Προπονούμαστε καλύτερα, το πάθος για την Πάφο είναι εκεί αλλά ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για μας. Βέβαια πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη της. Για μας, είτε παίζουμε καλά είτε όχι είναι μηδέν οι βαθμοί. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Είμαστε μια ομάδα που φτιάχνουμε λίγες ευκαιρίες αν δεις τα στατιστικά. Δεν προσπαθώ να είμαι αρνητικός για τον Κόπιτς, καλός προπονητής αλλά ήταν πιο αμυντικής προσέγγισης. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την νοοτροπία και με την Ένωση ήταν λίγο καλύτερα, με ΑΠΟΕΛ ακόμα καλύτερα και σήμερα πάρα πολλές. Δεν μπορώ να πω αν είναι η ποιότητα ή το άγχος».

Για τον προπονητή: «Είμαστε πολύ κοντά με προπονητή. Δεν το έλεγα πριν αυτό. Πλησιάσαμε με προπονητή και πιστεύω πως οι συζητήσεις είναι στο τέλος τους. Μιλήσαμε και με άλλους αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Πρέπει να μιλήσεις και με συνεργάτες, είναι μια δύσκολη διαδικασία».

Για τους τραυματίες: «Είναι δύσκολο πράγμα να διαχειριστείς το γεγονός πως ήρθαν πολλοί παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Νομίζω πως πλησιάζουμε εκεί που θέλαμε. Έχουμε σχεδόν πλήρη ομάδα. Κάποιοι παίκτες είναι σοβαρά, όπως ο Τόρες και ο Μπεριγκό. Ράσιτς και Σακό φαίνεται να είναι πολύ πιο έτοιμοι».

Για τις αποδοκιμασίες: «Οι προσδοκίες αν ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πιάσουμε την Ανόρθωση, τότε δε θα γίνει. Αν ήταν να παίζουμε ψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, τότε θεωρώ πως φέραμε αρκετά καλούς παίκτες. Είναι ένα δύσκολο πράγμα για να τζογάρεις μαζί του οι προσδοκίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ