aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑπογοητευμένος ο Κόπιτς και ο Φόλμπρεχτ για τα 25 μέτρα

Απογοητευμένος ο Κόπιτς και ο Φόλμπρεχτ για τα 25 μέτρα

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Πάφος FC Ζέλικο Κόπιτς, ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι αμυντικά είναι πολύ καλή ομάδα και επίσης στη μετάβαση της μπάλας. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν καλοί στα τελειώματα. Είναι ένα θέμα να μεταφέρεις τη μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου και άλλο να τελειώνεις τις φάσεις. Στο β΄ ημίχρονο προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, αλλά αποδυναμωθήκαμε αμυντικά και το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Με το ρίσκο που πήραμε χάσαμε την αμυντική μας σταθερότητα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε τις λύσεις και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Από πλευράς του ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Φόλμπρεχτ, ανέφερε: «Δεν παίξαμε άσχημα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά σκόραραν από 25 μέτρα. Είναι σκληρό όπως παίζαμε να είμαστε πίσω. Δεν ήμασταν τόσο κακοί αλλά σκόραραν σε κάθε ευκαιρία τους. Σίγουρα πρέπει να κερδίζουμε στο σπίτι μας αυτά τα παιχνίδια. Αλλά επιμένω πως δεν ήμασταν κακοί γενικά σήμερα, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι στις δυο περιοχές για να παίρνουμε αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ