aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑπογοήτευση Έλσνερ για τους επιθετικούς

Απογοήτευση Έλσνερ για τους επιθετικούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έχει το γκολ η Πάφος και φάνηκε και στο προχθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό. Παρά τις πολλές ευκαιρίες οι επιθετικοί του Λούκα Ελσνερ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.  Άξιζε της νίκης, την κυνήγησε, όμως όταν δεν σκοράρεις, μοιραία θα έχεις απώλειες, άσε που μπορεί να πάθεις και μεγαλύτερη ζημιά.

«Ο καλύτερός μας σκόρερ είναι στα δύο γκολ, έχω δώσει ευκαιρίες και στον Καμαρά και στους εξτρέμ, αλλά όλοι μας έχουν απογοητεύσει. Ίσως να είναι και δική μου ευθύνη και από τα όσα γίνονται στις προπονήσεις. Συγγνώμη στον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε, για εμάς είναι χειρότερο το συναίσθημα», παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Παφιακής ομάδας.

Ο κόσμος βοήθησε προχθές, οι παίκτες κατέθεσαν όλες τους τις δυνάμεις, όμως είναι ξεκάθαρο, πως δεν μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Αν κέρδιζε η Πάφος FC, θα ανέβαινε ακόμη πιο ψηλά, όμως και οι 20 βαθμοί που έχει μαζέψει της δίνουν το δικαίωμα να ανασυνταχθεί για τη συνέχεια. Θα χρειαστεί πιο καθαρό μυαλό και ηρεμία για να πάρει αυτά που θέλει και να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και να βλέπει πιο ψηλά.

Εν τω μεταξύ, δύο ποδοσφαιριστές, ο Κομπανί και ο Κοβαλένκο συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες και χάνουν τον επόμενο αγώνα. Όσον αφορά στον Γκουλόν, με το πρόβλημα που προέκυψε, την παραμονή του αγώνα, θα χάσει όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος του 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ