aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑπογοήτευση από τη μια, πείσμα από την άλλη

Απογοήτευση από τη μια, πείσμα από την άλλη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απογοήτευση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της Πάφου ήταν εμφανής με το τέλος του προχθεσινού αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Τα έδωσαν όλα, πέτυχαν ένα εξαιρετικό γκολ, όμως στο τελευταίο λεπτό από μια στατική φάση δέχθηκαν την ισοφάριση και έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Το γκολ της Πάφου, από τη συνεργασία του Σικόρσκι με τον Μπεριγκόντ, ήταν καταπληκτικό. Ο Γάλλος «εκτέλεσε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ιδανικό τρόπο και όλοι διερωτούνται τι θα μπορούσε να είχε πετύχει η Παφιακή ομάδα αν είχε από την αρχή του πρωταθλήματος τον Μπεριγκό στο ρόστερ της αλλά και την υφιστάμενη τεχνική ηγεσία.

Ο Στίβεν Πρέσλι δεν ήταν στον πάγκο (αφού ήταν άρρωστος και δεν ήταν σε θέση να βρίσκεται ακόμη και στην εξέδρα), όμως ο βοηθός του Μακφάρλεν Ο’ Νιλ έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα. Οι Μπρουλς, Μπεριγκό, Μοστέφα και Ρόγκουλιτς έκαναν σπουδαία εμφάνιση και αν ο Ταραβέλ ήταν προσεχτικός και απέφευγε το φάουλ, που προήλθε το γκολ της ισοφάρισης, η Πάφος FC θα μπορούσε να έφτανε σε μια μεγάλη νίκη.

Με τους 26 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η παφιακή ομάδα, νιώθει πως είναι στο σωστό δρόμο για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Υπάρχουν ακόμη δέκα παιχνίδια και ο στόχος είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πρώτο παιχνίδι είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» την προσεχή Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ