aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑποφασίζει σήμερα ο Στιλ!

Αποφασίζει σήμερα ο Στιλ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την τελευταία σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Τζέρεμι Στιλ με ποιους ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η Πάφος FC στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα. Πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι, όχι φυσικά καθοριστικό, όμως στην βαθμολογική θέση που βρίσκεται η παφιακή ομάδα, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Θα επανέλθει ο Πάντσεον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ σε καλή κατάσταση είναι οι Βα και Καμπράλ, που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα της Πάφου χρειάζεται μια-δυο νίκες για να πάρει τα πάνω της και το ματς με τη Δόξα είναι πολύ καλή ευκαιρία για αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη. Κόντρα στην Αγία Νάπα για το κύπελλο (3-0), οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να συνέρχονται, ενώ και με τον ΑΠΟΕΛ (0-3), παρά την ήττα οι ποδοσφαιριστές παρουσίασαν καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που μένει είναι αύριο να παρουσιαστούν με σωστή τακτική και να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο τους να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Από την άλλη, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί και από τη ικανότητα των επιθετικών της ομάδας της Πάφου. Ο Νέμετς, ο Σακό και οι άλλοι αναμένεται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να σπρώξουν την ομάδα τους στην νίκη. Στο φετινό πρωτάθλημα, έχουν μόλις δύο νίκες με τη Νέα Σαλαμίνα και την Ομόνοια και είναι απαραίτητο να βρουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει και σε άλλα νικηφόρα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ