aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑποφασισμένος ο Άλεξ, συνεχίζει ο Κωνσταντινίδης

Αποφασισμένος ο Άλεξ, συνεχίζει ο Κωνσταντινίδης

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει ο Άλεξ Κωνσταντίνου στην Πολωνία. Ο 27χρονος επιθετικός ρίχτηκε με τα μούτρα στις προπονήσεις, οι οποίες από χθες είναι διπλές. Μετά τις περιπέτειες των τραυματισμών που αντιμετώπισε, είναι αποφασισμένος να κάνει τη δική του αντεπίθεση και να πάρει θέση βασικού στην ομάδα που ετοιμάζει ο Ζέλικο Κόπιτς (φωτό) για τη νέα σεζόν.

Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, έχει πολλές εμπειρίες και γνωρίζει πως η ομάδα της Πάφου του δίνει μια μεγάλη ευκαιρία για να αγωνιστεί και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Στο μεταξύ, με πιο πολλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ο Ζέλικο Κόπιτς έχει διαμορφώσει το πρόγραμμά του για τις καθημερινές προπονήσεις, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Εν τω μεταξύ από χθες, στο αθλητικό κέντρο στην Πολωνία βρίσκεται και ο Λουλίνια, ενώ αναμένονται και άλλοι ποδοσφαιριστές. Οι εξελίξεις πάντως τρέχουν και ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής είναι σε απόλυτη συνεργασία για να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στη νέα σεζόν.

Οι αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών υποχρεώνουν τους ανθρώπους της Παφιακής ομάδας να προχωρήσουν σε ουσιαστικές κινήσεις για να αναπληρώσουν τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Από εκεί και πέρα, το προπονητικό επιτελείο της Πάφος FC θα στελεχώνει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Κωνσταντινίδης. Ο εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων στο νησί μας, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Πάφου για ακόμη ένα χρόνο και θα βρίσκεται στο πλευρό του Ζέλικο Κοπιτς και των υπολοίπων συνεργατών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ