aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑποφασισμένη για επάνοδο στις νίκες η Πάφος FC

Αποφασισμένη για επάνοδο στις νίκες η Πάφος FC

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει η Πάφος FC. Μετά από αυτά απέναντι σε Ομόνοια και Ανόρθωση εκτός έδρας, στα οποία δέχθηκε ισάριθμες ήττες, επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η ομάδα του Μιχαϊλένκο παρουσιάζεται αποφασισμένη να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, παρόλο που καλείται να αντιμετωπίσει έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θα θελήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα έστω κι αν οι αγώνες γίνονται μπροστά σε άδειες εξέδρες, στοχεύοντας σε βαθμολογικό άλμα και συνέχεια στο κυνήγι θέσης στην εξάδα.

«Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Το ρόστερ μας είναι ποιοτικό», τόνισε ο Κυριάκος Αντωνίου. Ο αμυντικός της Πάφος FC, αναφερόμενος στο σημερινό ματς, υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αφού είναι κάτι που θα μας επιτρέψει να είμαστε χαρούμενοι στην περίοδο των εορτών». Και πρόσθεσε ότι ο Απόλλων είναι καλή ομάδα, «όμως κι εμείς είμαστε εξίσου καλοί και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Ουκρανός τεχνικός μετρά την επάνοδο του Βα, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Πιθανές είναι και άλλες 1-2 διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ