aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑποφασισμένη για ανατροπή

Αποφασισμένη για ανατροπή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον μηδενισμό στο ματς με την ΑΕΚ και την αφαίρεση έξι βαθμών, η  Πάφος FC ήθελε πολύ τη νίκη κόντρα στην Αλκή (3-3) και τα έδωσε όλα. Έφτασε πολύ κοντά στο «διπλό» επί της Αλκής, όμως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποδείχθηκε μοιραίο. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς κρατούσε τη νίκη, όμως στο φάουλ που έγινε στο τελευταίο λεπτό, η άμυνα δεν έκανε καλή δουλειά και ο Φράνκο Φλόρες την τιμώρησε.

Η ομάδα της Πάφου, παρά το γεγονός ότι κουβαλά ένα μαρτύριο με την ποινή που της επιβλήθηκε, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έπεισε πως ακόμη και από τη θέση που έχει βρεθεί μπορεί να αποτρέψει τον υποβιβασμό της. Απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές ώς το τέλος της α’ φάσης και ο στόχος είναι να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση για να δώσουν τη μάχη για παραμονή στην κατηγορία με καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν είναι εύκολη η αποστολή της Πάφος FC και αν δεν κερδίσει την προσφυγή που έχει κάνει, για επιστροφή των βαθμών, θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να αντεπεξέλθει.

Προχθές, απέδειξε για ακόμη μια φορά πως διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Προηγήθηκε τρεις φορές, αλλά ισάριθμες  φορές απάντησε η αντίπαλός της.  Είναι σίγουρο πως την ομάδα έχει επηρεάσει η τιμωρία, όμως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και αν συμπεριφερθούν με ηρεμία και συγκέντρωση μπορεί να αντιστραφούν οι όροι και η ομάδα να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ