aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑπό την Μπουντεσλίγκα στην Κύπρο για την Πάφο, υποδοχή με κασκόλ

Από την Μπουντεσλίγκα στην Κύπρο για την Πάφο, υποδοχή με κασκόλ

Στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφος FC ήρθε απόψε ο Χαμάντι Αλ Γκαντιούι. Ο Γερμανομαροκινός ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην Στουτγκάρδη συμφώνησε με την παφιακή ομάδα και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Την άφιξη του 31χρονου κεντρικού επιθετικού επιβεβαίωσε έμμεσα και η Πάφος FC δημοσιεύοντας ένα κασκόλ της ομάδας στη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου και συνόδευσε την ανάρτησή της με αεροπλάνο.

«Ο Αλ Γκαντιούι ήταν ένας από τους ήρωες της Στουτγκάρδης της ανόδου της σεζόν 2019/20 και πετυχαίνοντας δώδεκα γκολ. Αλλά μετά από αυτό δεν μπορούσε να βοηθήσει. Στην αρχή είχε κακή τύχη με τραυματισμούς, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αποδείξει την καταλληλότητά του για τη γερμανική Α’ Κατηγορία», είχε γράψει προ ημερών η φημισμένη «BILD» που σωστά προέβλεψε ότι ο  Χαμάντι Αλ Γκαντιούι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, όμως η παρουσία του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στον πάγκο του Απόλλωνα στάθηκε ικανή ώστε να υποπέσει σε λάθος στην ομάδα.

Φέτος ο δυναμικός φορ μετρά δύο γκολ και δύο ασίστ, σε δέκα συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Ρέγκενσμπουργκ, Λόττε, Βέρλ, Ντόρντμουν Β’ και Λεβερκούζεν Β’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ