aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑπό την Άστον Βίλα στην Πάφο ο Μέρφι!

Από την Άστον Βίλα στην Πάφο ο Μέρφι!

Άρχισε ο… χορός των μετεγγραφών στην Πάφο, καθώς οι «γαλάζιοι» ανακοίνωσαν την πρώτη τους προσθήκη. Η παφιακή ομάδα ενημερώνει για την σύναψη συνεργασίας με τον Μέρφι, ο οποίος είναι δύο φορές διεθνής με την U20 της Αγγλίας, έχει 17 συμμετοχές στην Λιγκ 1 και 43 συμμετοχές (23 γκολ) με την φανέλα της Άστον Βίλα U21.

Αναλυτικά: «Η Πάφος FC προσθέτει άλλον έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή υπογράφοντας τον 21 ετών Άγγλο διεθνή επιθετικό Rushian Hepburn-Murphy!

Ο Murphy παίζει ως κεντρικός επιθετικός, αλλά μπορεί επίσης να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στις ομάδες νέων της Aston Villa φτάνοντας στην ομάδα των ανδρών και έχει επίσης αγωνιστεί για τις Cambridge United, Derby County και Tranmere Rovers.

Έχει συνολικά 102 επίσημους αγώνες, με 31 γκολ και 7 τελικές πάσες και έχει υπάρξει μέλος όλων των εθνικών ομάδων νέων της Αγγλίας!

Καλωσορίζουμε τον Rushian στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή τύχη»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ