aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑπό τη Λετονία με αγάπη

Από τη Λετονία με αγάπη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προγραμματισμός της Πάφος FC, θα πάρει στροφές μετά τη γενική συνέλευση της ερχόμενης Πέμπτης, στην οποία αναμένονται σημαντικές αποφάσεις και βέβαια νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο γενικός διευθυντής Στέλιος Παπαγεωργίου επέστρεψε χθες από τη Ρήγα της Λετονίας, όπου είχε επαφές με τους επενδυτές. Έγινε πολλή δουλειά εκεί και όπως έχουμε πληροφορηθεί ολοκληρώνονται οι τελευταίες συμφωνίες με νέους ποδοσφαιριστές και όλα κινούνται βάσει προγραμματισμού και σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της εταιρείας.

Η απόφαση που έχει ληφθεί είναι πως τη νέα σεζόν θα πορευτούν σε λογικά οικονομικά πλαίσια, ενώ σημαντικό ρόλο στο ύψος του προϋπολογισμού θα έχει και η εξεύρεση νέων χορηγών. Το θετικό είναι πως στη Λετονία, έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, που θα στελεχώσουν την ομάδα. Είναι θέμα χρόνου να βγουν οι πρώτες ανακοινώσεις, όμως θέλουν πρώτα να ολοκληρώσουν με τη Γενική Συνέλευση.

Ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της παφιακής ομάδας είναι αυτό με τις απαντήσεις ποδοσφαιριστών που είχαν αγωνιστεί στην περσινή περίοδο και είχαν ικανοποιήσει. Σε αυτούς έχουν δοθεί αναθεωρημένες προτάσεις και αναμένονται οι απαντήσεις τους.

Από όσα γνωρίζουμε είναι επιθυμία του Στίβεν Πρέσλι να έχει και του χρόνου μαζί του, τους Γιάνζα, Ρόγκουλιτς, Σικόρσκι και Μοστεφά. Αυτοί που συνεχίζουν σίγουρα στη νέα σεζόν είναι οι Κόπριβετς, Μπεριγκόντ και Ντόβπνια. Δύο  ή τρεις νεαροί, όπως οι Ζαχαρίου, Κυριακίδης θα είναι κανονικά στην ομάδα. Πρόθεση και των επενδυτών, είναι η ομάδα να έχει περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ