aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆντε να βρει το κουράγιο η Πάφος…

Άντε να βρει το κουράγιο η Πάφος…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όταν ακούς τον Ζέλικο Κόπιτς να δηλώνει πως «το μυαλό μας ήταν αλλού, οι παίκτες είναι προβληματισμένοι. Μας έχει προβληματίσει πολύ το γεγονός με την αφαίρεση των βαθμών», δεν θέλει και πολύ να αντιληφθείς πόσο μεγάλη αναταραχή επικρατεί στην Πάφος FC. Οι ποδοσφαιριστές ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την απόφαση του αθλητικού δικαστή και όσο κι αν ήθελαν δεν μπορούσαν, προχθές απέναντι στον Άρη.

Στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή, πριν τον αγώνα, στο άκουσμα της απόφασης όλοι σοκαρίστηκαν. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, μάλιστα, στο παιχνίδι παρουσιάστηκαν αδιάφοροι. Χάθηκε ο βαθμός που κέρδισαν με την ΑΕΚ, αφαιρέθηκαν και έξι βαθμοί και άντε να πείσεις τους ποδοσφαιριστές να βρουν το κουράγιο και να κυνηγήσουν νίκες από εδώ και πέρα. Η παφιακή ομάδα έχει οπισθοχωρήσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ήδη οι διοικούντες έχουν προχωρήσει σε υποβολή έφεσης, προσδοκώντας σε ανατροπή της απόφασης. Αν δεν δικαιωθούν θα χαθεί μια σεζόν, με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι επενδυτές ξόδεψαν χρήμα και χρόνο και είναι απογοητευμένοι. Ήδη οι Ρώσοι επενδυτές βρίσκονται στην Κύπρο και εξετάζουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ