aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆνοιξε η όρεξη του Μιχαΐλένκο με το «καλημέρα»: «Στόχος το Γιουρόπα Λιγκ»

Άνοιξε η όρεξη του Μιχαΐλένκο με το «καλημέρα»: «Στόχος το Γιουρόπα Λιγκ»

Μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της Πάφου και την νίκη της ομάδας του με το εμφαντικό 3-0 επί της Καρμιώτισσας, ο νέος προπονητής των γαλάζιων, Ντμίτρο Μιχαϊλένκο έκανε δηλώσεις στη κάμερα της Cablenet.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας μου. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Παίξαμε πολύ καλά και θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Νιώθω λες και επέστρεψα στο σπίτι μου. Είναι μια πολύ ωραία πόλη η Πάφος και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ ως προπονητής της Πάφου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε όσον αφορά στον λόγο που αποφάσισε να έρθει στην Κύπρο: «Είναι αυτό που κτίζεται στην ομάδα της Πάφου και οι στόχοι που υπάρχουν».

Για τους παίκτες του: «Έχουμε καλούς παίκτες, περιμένουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα και να βγούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σήμερα κάναμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουμε επιθετικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς και θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα».

Μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας του: «Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ