aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑναζητώντας τον αντι-Έλσνερ

Αναζητώντας τον αντι-Έλσνερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ίσως και σήμερα να παρθεί απόφαση για την πρόσληψη του νέου προπονητή στην Πάφος FC. Επείγει η τακτοποίηση αυτού του θέματος, καθώς την ομάδα περιμένουν πέντε δύσκολοι και σημαντικοί αγώνες μέχρι την λήξη της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Έχει ιδιαίτερη σημασία το πρόγραμμα, καθώς οι γαλάζιοι θα ταξιδέψουν δύο φορές εκτός Πάφου, μία στη Λεμεσό και άλλη μία στη Λευκωσία, για να αντιμετωπίσουν τον Άρη και την Δόξα αντίστοιχα. Τα άλλα τρία ματς θα γίνουν στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, την Ανόρθωση, τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ.

Οι 21 βαθμοί δεν εξασφαλίζουν την Πάφος FC, η οποία χρειάζεται κι άλλους για να νιώθει σιγουριά. Ακόμη και να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να υποβιβαστεί άμεσα, θέλει βαθμούς για να μπει στα μπαράζ με πλεονέκτημα. Προέχει όμως η εξεύρεση προπονητή, ο οποίος θα μπορέσει να αξιοποιήσει το έμψυχο δυναμικό και κυρίως να καταφέρει να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών για τις απώλειες που είχε η ομάδα τους, ωστόσο υπάρχει δρόμος και όλα μπορούν να αλλάξουν στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ