aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑνατροπή-χρυσάφι για την Πάφος FC (pics+video)

Ανατροπή-χρυσάφι για την Πάφος FC (pics+video)

Ανατροπή, νίκη και μεγάλο βήμα παραμονής για την Πάφος FC! Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ της Νέας Σαλαμίνας, μετέτρεψε το 1-0 σε 1-3 και αφού άλωσε το «Αμμόχωστος» έφτασε τους 29 βαθμούς και στο +9 από την τελευταία θέση όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε την ήττα σε ένα κρίσιμο για την ίδια παιχνίδι και ακόμη ανησυχεί, αφού δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση διαβάθμιση. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με τον Καρλάο.

Στα… χασομέρια του ημιχρόνου, όμως, η Πάφος ισοφάρισε με τον Σικόρσκι και αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Νωρίς στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 1-2 φέρνοντας τα κάτω-πάνω για την ομάδα του. Δεν έφτανε που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Νέα Σαλαμίνα έχασε με τραυματισμούς δυο ποδοσφαιριστές, τους Κούσουλο και Καρλάο και επηρεάστηκε αγωνιστικά. Η Πάφος FC με καλύτερη ψυχολογία έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Μπρουλς στο 65′ που έδωσε έτσι τη χαριστική βολή στη Νέα Σαλαμίνα και ουσιαστικά έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στη νίκη της ομάδας του.


Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Καρώ, Κούσουλος (55′ Σεργίου), Νταμαού, Κορέια, Παπαδόπουλος, Νουρ, Φερέιρα, Ελουντού (88′ Πόλιανετς), Καρλάο (61′ Μακρίεφ).

Πάφος FC (Στίβεν Πρέσλι): Κόπριβετς, Κομπανί, Γκουλόν, Ταραβέλ, Γιάνζα, Φυλακτού, Μοστεφά, Πογιέτ, Μπρουλς (78′ Ρόγκουλιτς), Μπεριγκόντ (83′ Ντεούλ), Σικόρσκι (88′ Ντόβπνια).

Σκόρερ: Καρλάο 20’ / Σικόρσκι 45’+2, 48’, 65’ Μπρουλς

Κίτρινες: Ελουντού, Παπαδόπουλος/ Ταραβέλ, Γκουλόν, Κόπριβετς

Κόκκινες: –

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Α’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος: Χριστοδούλου Κυριάκος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ