aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆναψε πράσινο ο Λομάκιν!

Άναψε πράσινο ο Λομάκιν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές για τις προσθήκες που έχει ετοιμάσει η τεχνική ηγεσία της Πάφος FC. Ο Σεργκέι Λομάκιν έχει ανάψει το πράσινο φως στις εισηγήσεις των Στίβεν Πρέσλι και Λάρς Χέλεγκριν και το πιο πιθανό είναι πως αύριο θα προκύψουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός πως, ορισμένοι από αυτούς που έχουν συμφωνήσει θα είναι ελεύθεροι από σήμερα για να υπογράψουν στην παφιακή ομάδα. Πέρα απ’ αυτούς που θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες, θα έχουν ενδιαφέρον και τα δοκιμαστικά που θα ξεκινήσουν στη Λετονία. Επτά με οκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρασαν από το μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας και είναι σε νεαρή ηλικία, θα δοκιμαστούν στη διάρκεια της προετοιμασίας και αν κριθούν ικανοί θα υπογράψουν και αυτοί.

Εξάλλου, εδώ και μερικές μέρες έχουν ξεκινήσει κάποιες σημαντικές εργασίες που αφορούν στην ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου της ομάδας «Νάσος Κωνσταντίνου». Η νέα διοίκηση κάνει πράξη τις υποσχέσεις της για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Έτσι, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι Ρώσοι επενδυτές έχουν τονίσει ότι επιθυμούν να βελτιώσουν και τα έργα υποδομής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ