aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑναμονή για Φυλακτού, οικονομική διαφορά για Περέιρα

Αναμονή για Φυλακτού, οικονομική διαφορά για Περέιρα

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επισπεύδουν τις επαφές του στην Πάφο με στόχο να καταλήξουν σύντομα σε συμφωνίες, με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο Ζέλικο Κόπιτς. Δεν θα γίνουν πολλές προσθήκες, όμως πρόθεση του Κροάτη προπονητή και των Ρώσων ιδιοκτητών, είναι να παρουσιαστεί η ομάδα τους με αυξημένες επιλογές στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πήχης λογικά θα ανέβει και οι στόχοι δεν θα επηρεαστούν μόνο στην κατάληψη μιας θέσης που θα τους αφήνει μακριά από τις περιπέτειες. Ακόμη και φέτος διαπιστώθηκε πως αν δεν τους αφαιρούντο οι εφτά βαθμοί, θα μπορούσαν και να κυνηγήσουν την είσοδό τους στην πρώτη εξάδα.  Στον θεσμό του κυπέλλου, αποκλείστηκαν με ένα πέναλτι από την Ένωση.

Αργά, αλλά σταθερά, η Παφιακή ομάδα, αποκτά χαρακτήρα και μέταλλο. Βέβαια, για να τα εμπεδώσεις αυτά χρειάζεται κόπος και χρόνος, όμως έχουν μπει γερές βάσεις και είναι ικανοί να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Πάφος FC είναι ο Γεράσιμος Φυλακτού (φωτό), που είχε αγωνιστεί στην Πάφος FC, την περίοδο 2017-18. Ελεύθερος πολύ καλή ευκαιρία, για την ομάδα της Πάφου είναι και ο Κούλης Παναγή, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν στον Άρη.

Προχωρημένο είναι και το θέμα του Ζοέλ Περέιρα, αν και όπως μαθαίνουμε υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ