aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑναμέτρηση για τα ψηλά στρώματα

Αναμέτρηση για τα ψηλά στρώματα

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου διεθνούς τουρνουά «Korantina Homes Cup», η ομάδα της Πάφου επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λούκα Έλσνερ καλείται να αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς σε μία αναμέτρηση για τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για απόψε στις 19:00 στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ομάδα της Πάφου βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς ενώ προέρχεται από την ήττα στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ με σκορ 0-4. Επικράτησε της ΑΕΛ στην αναμέτρηση για το «Korantina Homes Cup» με σκορ 5-2 και τέλος ηττήθηκε στον ίδιο θεσμό από την UFA FC με 0-3. Μοναδική απουσία για την Πάφος FC ο Έρικ Γιάνζα, ο οποίος έχει συμπληρώσει τον απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Κάποια προβλήματα μικρο-τραυματισμών αναμένονταν να ξεπεραστούν.

Η Δόξα Κατωκοπιάς βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με την ομάδα της Πάφου με 16 βαθμούς και έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έως σήμερα με 20 γκολ υπέρ. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση νίκησε την ομάδα του Εθνικού Άχνας με σκορ 4-2.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του:

Διαιτητής: Νικολαΐδης Χρίστος.

Α’ βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος.

Β’ βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος.

4ος διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ