Αναμένονται νέες ενισχύσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Πάφος FC, καθώς ο χρόνος κυλά και ο Ζέλικο Κόπιτς βιάζεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Αποκτήθηκαν οι Έτσον Αντόνιο Φέλιξ, πιο γνωστός ως Βα και ο Αργεντινός Μαρσέλο Τόρες, όμως θα χρειαστούν και άλλες προσθήκες  για να μπορεί να νοιώθει καλύτερα ο Κροάτης προπονητής.

Ο τελευταίος μίλησε με τους Ρώσους ιδιοκτήτες της ομάδας της Πάφου στέλνοντας τους μήνυμα, πως θα πρέπει σύντομα να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις ενίσχυσης. Είναι γεγονός πως χρειάζεται και άλλη ενίσχυση η ομάδα, μάλιστα θα πρέπει σύντομα να ολοκληρωθούν οι επαφές, για να είναι σε θέση οι νέοι ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιηθούν και στα φιλικά. Η καθυστέρηση προκαλεί μια ανησυχία, δικαιολογημένη, οπόταν οι άνθρωποι της παφιακής ομάδας εντείνουν τις ενέργειες τους για να συμπληρωθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό το ρόστερ.

Στο αθλητικό κέντρο, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές προπονούνται με διπλές καθημερινές προπονήσεις, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ράσιτς δεν εμπνέει ανησυχία και από χθες ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ