aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑνακοίνωσε τον Βραζιλιάνο διεθνή, Μαρσίνιο!

Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο διεθνή, Μαρσίνιο!

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, Μαρσίνιο ως ελεύθερο ανακοίνωσε η Πάφος FC. Πρόκειται για 26χρονο δεκί ακραίο αμυντικό που σε όλη του την καριέρα αγωνίστηκε στην Βραζιλία. Έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Μποταφόγκο, ενώ για ένα χρόνο (Απριλίο 2021-Απρίλιο 2022) αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Παραναένσε. Έχει συνολικά καταγράψει 91 συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία Βραζιλίας με τις φανέλες των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Márcio Almeida de Oliveira (Marcinho).

Ο Marcinho είναι 26 ετών (16/05/1996) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Botafogo φτάνοντας μόλις στα 19 του στην Α’ ομάδα του συλλόγου. Με τα χρώματα της Botafogo κατέκτησε το 2018 το Campeonato Carioca. Επόμενος του σταθμός η επίσης Βραζιλιάνικη Athletico Paranaense με την οποία κατέκτησε το Copa Sudamericana.

Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών της Βραζιλίας, λαμβάνοντας μέρος στις επίσημες προπονήσεις της ομάδας, ενώ κλήθηκε να αγωνιστεί σε 4 φιλικούς αγώνες της Seleção, όντας ο αντικαταστάτης του Dani Alves, μαζί με αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Neymar Jr, Vinicius Junior, Casemiro, P.Coutinho και άλλους παγκόσμιας φήμης διεθνείς με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.

Είναι η πρώτη φορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο που εν ενεργεία Βραζιλιάνος διεθνής εντάσσεται στο πρωτάθλημα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ