aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑνακοίνωσε συμφωνία με Ανδρέα Τσόκκα, από το «φυτώριό» της

Ανακοίνωσε συμφωνία με Ανδρέα Τσόκκα, από το «φυτώριό» της

Η Πάφος FC ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το νεαρό ταλαντούχο Παφίτη ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τσοκκά. Η προσπάθεια της ομάδας να δώσει ευκαιρίες στα νεαρά ταλέντα της ακαδημίας, γίνεται πράξη με την σημερινή συμφωνία με τον Ανδρέα.

Είναι το πρώτο συμβόλαιο με ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας της Πάφου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτή η κίνηση αποτελεί παράδειγμα και κίνητρο για τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ανδρέας Τσοκκάς είναι 19 ετών (25/07/2000) και αγωνίζεται ως αμυντικός. Άρχισε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία και αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, ενώ στα 16 του έγινε μέλος της Ακαδημίας της ομάδας της Πάφου. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα Κ-19 της Πάφου, ενώ συμμετείχε και στις προπονήσεις και στην αποστολή της α’ ομάδας.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα ανακοινώθηκε κι η λύση της συνεργασίας της Πάφου με τον Σάββα Πικραμένο. «Ο Σάββας υπηρέτησε φέτος το Σωματείο μας ως μέλος του τεχνικού επιτελείου από την θέση του αναλυτή, βοηθού προπονητή και η βοήθεια του και η στήριξη του ήταν πολύ σημαντική. Ο Πικραμένος υπηρέτησε για χρόνια το Σωματείο μας και ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά και θα είναι για πάντα μέλος της οικογένεια της Πάφος FC. H Διοίκηση εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Σάββα Πικραμένο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και τη προσωπική του ζωή», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ