aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑνακοίνωσε Παπαγεωργίου η Πάφος FC

Ανακοίνωσε Παπαγεωργίου η Πάφος FC

Η διοίκηση της Πάφος FC ανακοίνωση την πρόσληψη του Στέλιου Παπαγεωργίου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«Η Πάφος FC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Στέλιο Παπαγεωργίου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την θέση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας μας. Ο Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού. Υπηρέτησε στο παρελθόν ως Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΑΕ Πάφος την περίοδο 2007-08. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της Κυπριακής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού (ΚΕΔΑ). Ήταν πρώην ιδιοκτήτης αθλητικού κέντρου με γήπεδα ποδοσφαίρου και πρώην ιδιοκτήτης εταιρείας στον τομέα του αθλητικού τουρισμού.

Ο Παπαγεωργίου έχει διατελέσει λειτουργός στον ΚΟΑ για 13 χρόνια, ως επαρχιακός επιθεωρητής του προγράμματος ΕΣΥΑΑ, Υπεύθυνος Ασφαλείας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΚΟΑ και μέχρι πρόσφατα Υπεύθυνος του Προγράμματος Εθελοντών του Πάφος 2017. Καλωσορίζουμε τον Στέλιο Παπαγεωργίου στην μεγάλη οικογένεια της Πάφος FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία  στα νέα του καθήκοντα για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ