aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆμεση επάνοδος στις επιτυχίες

Άμεση επάνοδος στις επιτυχίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος της Πάφος FC είναι να συνοδευτεί με νίκες η επάνοδος της ομάδας στην αγωνιστική δράση. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο Μακάρειο και ο στόχος του Στίβεν Πρέσλι είναι να φανερώσει και πάλι η ομάδα του τα θετικά στοιχεία που για μεγάλο διάστημα είχε παρουσιάσει και όλοι είχαν εκφραστεί με τα καλύτερα.

Πλησιάζει και η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και η παφιακή ομάδα θέλει να ελπίζει πως, με δύο καλές εμφανίσεις όσες δυσκολίες και αν υπάρξουν, θα καταφέρει να περάσει στον τελικό. Η προοπτική που υπάρχει να αγωνιστεί στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι τεράστια.

Η μοναδική φορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, που ένας σύλλογος της επαρχίας Πάφου αγωνίστηκε στην Ευρώπη, ήταν τη σεζόν 2009-10 όταν η Πέγεια είχε αντιμετωπίσει τη Ραπίντ Βιέννης (2-2 και 1-2) στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πρέσλι αισιοδοξεί πως, η ομάδα άμεσα θα επανέλθει στις επιτυχίες, από το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ