aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆλμα με θετικά στοιχεία

Άλμα με θετικά στοιχεία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος FC είχε ευκαιρίες και σε προηγούμενα παιχνίδια για να κερδίσει στο γήπεδο της και δεν έφθασε στον στόχο. Προχθές, όμως, έπαιξε όσο χρειαζόταν για να φθάσει στη νίκη και να βάλει στο «ταμείο» της τρεις βαθμούς, που την ανεβάζουν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Είχε απόλυτη ανάγκη τη νίκη και την πέτυχε με καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το γκολ του Νέμετς με πέναλτι ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην παφιακή ομάδα, με τους οποίους πήρε ανάσα, κοιτάζοντας με αισιοδοξία την συνέχεια όπου την περιμένουν δύσκολοι αγώνες.

Η άμυνα δέχθηκε πίεση στην επανάληψη, όμως κράτησε πολύ καλά με τους Χολτ, Καρώ και Μπάγκαρντ αλλά και τη βοήθεια των υπολοίπων. Επίσης, ο Μολ είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και το επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του. Στη θέση που βρισκόταν η ομάδα, έπρεπε να κερδίσει και από τη στιγμή που πήρε το ζητούμενο, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Μελανό σημείο στη πρώτη νίκη εντός Πάφου, ο τραυματισμός του Ζαχαρίου. Θα φανεί εντός των επόμενων ημερών αν θα είναι στις επιλογές του προπονητή του για τον επόμενο αγώνα με τη Δόξα.

Ο Ζέλικο Κόπιτς, στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, έχει μάθει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Προχθές χρησιμοποίησε στην επίθεση τους Ράσιτς και Νέμετς, μια κίνηση που έκανε πιο επιθετική την ομάδα του. Το θετικό για την Πάφος FC είναι πως, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές καλή απόδοση, έτρεξαν και τα έδωσαν όλα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ