aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆλλος στην Ομόνοια, άλλος στην Πάφος FC

Άλλος στην Ομόνοια, άλλος στην Πάφος FC

Παρά το γεγονός πως μπήκε με φόρα στο νέο σταθμό της καριέρας του, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις στα πρώτα παιχνίδια, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Μπρούνο Φελίπε αποτέλεσε ηχηρή και πολυσυζητημένη μετεγγραφή τον Ιανουάριο για την Πάφος FC, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε έως τώρα τις προσδοκίες, ούτε τα λεφτά που δαπανήθηκαν για να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας.

Αγωνιζόμενος στο πρώτο μισό της σεζόν στην Ομόνοια, είχε στείλει την μπάλα να αναπαυτεί στο αντίπαλο πλεκτό 11 φορές σε 30 ματς, έχοντας παραλλήλως τεράστια επιρροή στη μεσοεπιθετική λειτουργία των πρασίνων.

Στην Πάφος FC, λες και κάποιος κατέβασε τον διακόπτη. Ο Βραζιλιάνος, έπαιξε σε 15 αγώνες και σε κανένα εξ αυτών δεν συνδέθηκε με το αντίπαλο πλεκτό. Και μοιραία, από εκεί που αποτελούσε βασική επιλογή, σταδιακά άρχισε να χάνει μέχρι και τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Είχε μετακομίσει στην Πάφο για να αντικαταστήσει τον Σεμέδο και αναμφίβολα, δεν έδωσε τις προσδοκώμενες λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ