aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆλλη μια δύσκολη αποστολή

Άλλη μια δύσκολη αποστολή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν το πρωτάθλημα τέλειωνε σήμερα και η Πάφος FC τερμάτιζε στην 7η θέση, εκεί δηλαδή που βρίσκεται τώρα, θα έμεναν όλοι ικανοποιημένοι. Έλα, όμως, που υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και το συγκρότημα του Λούκας Ελσνερ χρειάζεται κι άλλους βαθμούς, πέραν των 20 που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα για να νιώθει ασφαλής και σίγουρη για την παραμονή της στην Κατηγορία.

Μέχρι τον αγώνα με τη Δόξα, που είχε νικήσει με 1-0, όλα έβαιναν καλώς. Ακολούθησαν οι ήττες από τις ΑΕΚ (0-2), Απόλλων (0-6) και Αλκή (1-2), ενώ ενδιάμεσα εξήλθε ισόπαλη (0-0) με τον με τον Εθνικό, στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα φανέρωσε επιθετικές και άλλες αδυναμίες και κόντρα στην Ομόνοια σήμερα, δεν αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, η Πάφος FC δέχθηκε δέκα γκολ και πέτυχε μόλις ένα, δείγμα των επιθετικών της αδυναμιών.

Σημαντικές απουσίες στο κέντρο άμυνας

Πέρα του τραυματία Γκουλόν, θα απουσιάσει και ο Ντομίνκεθ λόγω καρτών, έτσι θα παραταχθεί στο ΓΣΠ με σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φυλακτού, λόγω ειδικής συμφωνίας που έγινε με την Ομόνοια όταν αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού. Επιστρέφουν οι Κοβαλένκο και Κομπανί. Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα κληθούν να δώσουν πολλές δυνάμεις, για να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο τους να τους στριμώξει και να τους βάλει δύσκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ