aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΆλλες 3-4 προσθήκες, Γάλλος κίπερ περνάει από εξετάσεις

Άλλες 3-4 προσθήκες, Γάλλος κίπερ περνάει από εξετάσεις

Άλλες 3-4 μετεγγραφές, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώνει τον Γιαν Κόπριβετς, θα πραγματοποιήσει η Πάφος FC για να θεωρηθεί συμπληρωμένο το ρόστερ. Αυτό με βάση όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας Χρίστος Γλυκύς, μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε Όλα».

Αξίζει να αναφερθεί πως εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στις προπονήσεις Γάλλος τερματοφύλακας ο οποίος αύριο θα περάσει από ιατρικά τεστ κι αν όλα πάνε καλά θα γνωστοποιηθεί το όνομά του και να ανακοινωθεί, μιας και ο Γλυκύς δεν θέλησε να προβεί σε περεταίρω λεπτομέρειες.

Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, ένας κεντρικός αμυντικός και ένας δεξιός μπακ, ενώ ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, θα υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Άντε Ρόγκουλιτς και Γιώργος Χριστοδούλου. «Βάσει προγράμματος, ο Ρόγκουλιτς ταιριάζει στον σχηματισμό του προπονητή. Αναμένουμε τα καλύτερα από αυτόν. Θα καλύψει μία κενή θέση στη μεσοεπιθετική λειτουργία. Θεωρείται καλή προσθήκη και επένδυση. Υπογράψαμε συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης», είπε σχετικά με τον παίκτη και πρόσθεσε όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας:

«Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Έχει μια ιδιαιτερότητα το παιχνίδι αφού πριν από δύο χρόνια χάσαμε από την εν λόγω ομάδα και πέσαμε στη Β΄ Κατηγορία. Θέλουμε να δείξουμε ότι η Πάφος φέτος θα κτυπά όλα τα ματς. Ο Εθνικός έχει δυνατή έδρα, αλλά με μία νίκη θα ανατραπεί το σκηνικό της ανασφάλειας. Πιστεύω με βάση την ανυπομονησία θα έχουμε πολύ κόσμο στο Δασάκι».

Από εκεί και πέρα, ο Γλυκύς κλήθηκε να απαντήσει στα όσα υποστηρίζει ο ταμίας του απερχόμενου και μέλος του νυν Δ.Σ. της Πάφου Γιαννάκη Αγαθαγγέλου. Ο τελευταίος έκανε λόγο για οφειλές ύψους 75.000 ευρώ οι οποίες πρέπει να καταβληθούν άμεσα και αφορούν σε συμβόλαια και προσφυγές (εξ αυτών και 11.000 ευρώ στον Αγιβί).

«Διαχειριζόμαστε το χρέος και εντός των ημερών θα επιληφθούμε και θα μπει τελεία στο θέμα. Πρόκειται για μικροποσά. Δεν μας απασχολεί. Έχουμε το πλάνο αποπληρωμής μας και στείλαμε στην ΚΟΠ σχετικό έγγραφό για να μας δοθεί το ακριβές ποσό των οφειλών μας», κατέληξε ο Γλυκύς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ