aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή – Πάφος: Ψάχνοντας το τρίποντο ελπίδας

Αλκή – Πάφος: Ψάχνοντας το τρίποντο ελπίδας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού δίνουν σήμερα μεταξύ τους η Αλκή Ορόκλινη και η Πάφος FC στο «Αμμόχωστος» (17:00 Cytavision 3, Active 107.4+102.5).

Σε καλύτερη βαθμολογική θέση βρίσκεται η «Αθάνατη» μετά την αφαίρεση βαθμών της ουραγού πλέον παφιακής ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν. Γι’ αυτό και οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν σήμερα τη νίκη που θα τους επιτρέψει να ανοίξουν κι άλλο την ψαλίδα από την επικίνδυνη ζώνη και ν’ αναπνεύσουν πιο ελεύθερα, ενώ την κατάκτηση του τριπόντου έχουν ως στόχο τους και οι «γαλάζιοι» για να ξαναμπούν στο κόλπο της παραμονής. Το κλίμα στα αποδυτήρια της Αλκής είναι εξαιρετικό μετά τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, ενώ στα θετικά καταγράφεται και το γεγονός ότι ο Κώστας Σακκάς δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Από την άλλη, στην Πάφος FC, η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής έχει δημιουργήσει και έναν εκνευρισμό, κάτι που διαπιστώθηκε και στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές είχαν αλλού το  μυαλό τους, με τις συνέπειες να ελπίζουν πως δεν θα είναι τραγικές και στον επαναληπτικό θα ανατρέψουν το σκορ (2-1) της ήττας στη Λεμεσό. Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, όπως τις απουσίες των τιμωρημένων με κάρτες Σιρόκ και Φόλπμρεχτ, ενώ ανέτοιμος είναι ο Ζαχαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ