aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑκροβάτες του… ονείρου!

Ακροβάτες του… ονείρου!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανοικτό παιχνίδι για κάθε αποτέλεσμα είναι το σημερινό στο «Στέλιος Κυριακίδης».  Η Πάφος FC θα υποδεχθεί τον Άρη στον επαναληπτικό αγώνα της περασμένης Τετάρτης, όπου η ομάδα της Λεμεσού είχε νικήσει με 2-1 και πήρε ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ασφαλώς, προσδίδει τεράστιο ενδιαφέρον στη μάχη της πρόκρισης, αν και οι γηπεδούχοι με το εκτός έδρας γκολ έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα να τσεκάρουν το εισιτήριο. Η Παφιακή ομάδα βρισκόταν σε καλή κατάσταση, όμως η αφαίρεση των έξι βαθμών (επτά συνολικά με την ισοπαλία που πήρε στο γήπεδο απέναντι στην ΑΕΚ), την έχει πάρει από κάτω. Επίσης, ήταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη επί της Αλκής την περασμένη αγωνιστική, όμως δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Λογικά ο Ζέλικο Κόπιτς θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για να φτάσει στη νίκη –πρόκριση η ομάδα του. Περνώντας στους «8» θα έχουν ιδιαίτερη πρόκληση να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν στον θεσμό του Κυπέλλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μένουν αδιάφοροι.

Ο Κροάτης  προπονητής αναμένεται πως θα επενδύσει στο σημερινό παιχνίδι για την ανατροπή του σκορ στο πρώτο παιχνίδι στους Μολ, Καρώ, Μπάκαρντ, Χολτ, Σαντάνα, Λουλίνια, Κουλς, Φιλιώτη, Ζίβουλιτς, Ράκελς και Νέμετς.

Από την άλλη, ο Άρης θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να υπερασπιστεί τη στενή του νίκη. Αν τον βοηθήσει και η τύχη, να περάσει στην επόμενη φάση. Η προσοχή των πρασίνων είναι ασφαλώς στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, όπου ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Προφανώς, όμως, δεν μένουν αδιάφοροι στο κύπελλο. Δηλώνουν πως θα τα δώσουν όλα σήμερα και να πάρουν αυτοί την πρόκριση.

Ο Νικόλας Μαρτίδης πιο πολύ και το έχει δηλώσει, τον ενδιαφέρει να είναι έτοιμη η ομάδα του στο πρωτάθλημα, όμως δεν μένει ούτε ο ίδιος αδιάφορος. Θέλει να πάρει η ομάδα του την πρόκριση. Το πιο πιθανό είναι πως θα ξεκινήσει με τους Σπόλιαριτς, Γιαγκουδάκη, Μαμμίδη, Ορτέγα, Μπρίτο, Αγγελόπουλο, Κύπρου, Παπαστεριανό, Κυριάκου, Χατζηπασχάλη και Κορέα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ