Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑιχμές Θεοχάρους προς ΚΟΠ για απουσία Σούνιτς – Σέμα από τελικό: «Είναι εγκληματικό…»

Αιχμές Θεοχάρους προς ΚΟΠ για απουσία Σούνιτς – Σέμα από τελικό: «Είναι εγκληματικό…»

«Η Premier League έχει ολοκληρωθεί και εμείς παίζουμε ποδοσφαίρο ακόμα»

Έντονα παράπονα προς την ομοσπονδία υπάρχουν από πλευράς Πάφος FC με αφορμή την απουσία των διεθνών, Σούνιτς και Σέμα, από τον τελικό λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες. Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός διευθυντής των γαλάζιων, Χάρης Θεοχάρους, άφησε ξεκάθαρες αιχμές για το ότι ο τελικός κυπέλλου θα έπρεπε να οριστεί νωρίτερα. Μίλησε επίσης για τα αγωνιστικά δεδομένα, αλλά και την προπώληση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει στραφεί η προσοχή στο κύπελλο, σε έναν τελικό που έχουμε παρουσία και 3η συνεχόμενη χρονιά. Ευελπιστούμε ότι θα το κατακτήσουμε. Υπάρχει αισιοδοξία μεγάλη μετά και την αλλαγή εικόνας στα τελευταία παιχνίδια. Μετά την αλλαγή προπονητή έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης. Θυμίζουμε κάποιες στιγμές και την περσινή ομάδα. Υπάρχει ένας άλλος αέρας και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει του τελικού».

Για την προσέλευση: «Είναι σημαντικό το τρόπαιο. Δεν έρθει κορεσμός από τρόπαια. Για αυτό είμαι ενοχλημένος από τους οπαδούς μας. Δεν είχαμε καθόλου αυτές τις μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Θα κινηθεί ακόμα περισσότερο η προσέλευση, θεωρώ έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε τις 7500. Περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση»

Για τη μεταφορά του κόσμου με λεωφορεία: «Καταλαμβάνεται ότι αν βάλουμε τα χιλιόμετρα της Πάφου, είναι η ομάδα που έκανε τα περισσότερα ταξίδια. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο μας στη μεταφορά με λεωφορεία. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι από Πάφο και Λευκωσία. Θα υπάρχει αρκετή κίνηση στο δρόμο».

Για τις πιθανότητες του τελικού: «H αντίπαλος μας είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες σε κάθε τελικό, ανεξάρτητου κατάστασης. Πριν λίγες μέρες η Σπόρτιγνκ έχασε το τελικό από ομάδα β κατηγορίας. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στον τελικό. Θυμάστε τι έγινε και στο Ομόνοια – Εθνικός».

Για Λουκάσεν: «Δεν έχει τελικά κληθεί στο Μουτνιάλ. Ήταν στην προεπιλογή»

Για την απουσία των Σούνιτς και Σέμα λόγω διεθνών υποχρεώσεων: «Δεν θέλω να σχολιάσω για αυτό το θέμα. Για αυτό το θέμα θα μιλήσω μετά τον τελικό. Αυτή τη στιγμή με αυτούς που έχουμε θα παίξουμε. Δεν θα αφήσουμε το θέμα έτσι. Με αυτούς που έχουμε με αυτούς θα παίξουμε. Δεν θέλω να συζητήσω τίποτε άλλο γιατί δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα που έχουν οι παίκτες μας. Θα επανέλθω όμως γιατί δεν θέλω κανείς να πει πως υπάρχει μιζέρια ή ψάχνω για δικαιολογίες. Η Premier League έχει ολοκληρωθεί και εμείς παίζουμε ποδοσφαίρο ακόμα. Έφτασε ο χρόνος να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Κάθε 30 Μαΐου εμείς κάθε τρία χρόνια παίζουμε και μετά από 12 μέρες ξεκινάει η προετοιμασία μας. Είναι εγκληματικό αυτό το πράγμα και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και θα πρέπει να πάρουμε επιτέλους κάποιες σωστές αποφάσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν είναι όμως της ώρας, έχουμε στείλει εισηγήσεις στην ομοσπονδία, περιμένουμε κάποια πράγματα να αλλάξουν».

Για τον Μπρούνο: «Είναι πολύ δύσκολο να προλάβει ο Μπρούνο. Αυτοί που θα καλεστούν να αγωνιστούν θα έχουν ένα στόχο μυαλό τους το τρόπαιο».

Για τις βραβεύσεις της ΚΟΠ: «Θα τιμηθεί η Πάφος από την ΚΟΠ για την παρουσία της στο Champions League. Είναι πολύ σημαντικό οι ομάδες να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη».

Για τον Κυριακίδη: «Η Πάφος ανακοινώνει ποδοσφαιριστές μόνο από επίσημα σιτε. Υπάρχει τελικός και συμβόλαια που τρέχουν».

Για τη νέα σεζόν: «Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους, αλλά και δανεισμοί. Πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα για να παρουσιαστεί η ομάδα αγωνιστική».

Για ανανέωση Λουκάσεν: «Έχουν γίνει συζητήσεις με όλους τους παίκτες. Τον Ιουνίου θα δούμε πως θα καταλήξουν οι συζητήσεις».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ