aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑυτός είναι ο Λεονάρ Αγκούν

Αυτός είναι ο Λεονάρ Αγκούν

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάφου κ. Laurent Dechaux παρουσιάζει τον νέο ποδοσφαιριστή – Léonard Aggoune (Λεονάρ Αγκούν):

“Ο Léonard Aggoune ήταν ποδοσφαιριστής της PSG – Paris Saint-Germain, αγωνίστηκε με όλες τις ομάδες Νέων και σε όλα τα ματς της PSG στις ηλικίες Κ17 και Κ18. Αγωνίστηκε στο Γαλλικό πρωτάθλημα CFA (σαν επαγγελματίας στην Β’ ομάδα της PSG) κατά τις δύο τελευταίες σαιζόν ως δεύτερος τερματοφύλακας και τέταρτος στην ιεραρχία της ομάδας της PSG.

Ήταν μέλος της ομάδας της PSG η οποία έφτασε έως τον τελικό του UEFA Youth League 2015/2016 όπου αγωνίστηκε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Chelsea Football Club.

Ο Léonard είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή προοπτική, πολύ δυναμικός στην περιοχή του με καλό χειρισμό στα πόδια οπότε ανταποκρίνεται πολύ καλά στην φιλοσοφία του παιχνιδιού το οποίο επιδιώκει ο προπονητής μας. (Διαμορφώθηκε ως ποδοσφαιριστής στην PSG, μέσα σε ένα σύστημα και φιλοσοφία όμοια με τη δική μας).

Η σύναψη συμφωνίας με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή της Paris Saint Germain δείχνει για ακόμα μια φορά τον μελλοντικό προσανατολισμό της ΠΑΦΟΣ FC”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ