aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Αυτό είναι υπόσχεση»

«Αυτό είναι υπόσχεση»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος της Πάφος F.C., Χρήστος Γλυκύς.

Για τον Αντόν Εφμένοφ: «Ο Ρώσος είναι μέσα στο πλαίσιο της ανάπτυξης που έχουμε προαναγγείλει. Αυτή την στιγμή μπόρεσε να ενσωματωθεί στην ομάδα μας, λόγω δικών του υποχρέωσαν. Ήρθε στην Κύπρο, είδε τις συνθήκες εργασίας και θα αρχίσει δουλειά. Ευελπιστούμε ότι θα δώσει τις δικές του γνώσεις, να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον ρυθμό. Θα είναι περί των θεμάτων σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και για τους U19, με τους οποίους θα αρχίσει δουλειά τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει σε επαφή τα δύο τμήματα. Θα ομαλοποιήσει το κλίμα της πρώτης ομάδας και θα είναι ο συνδετικός κρίκος με την πρώτη ομάδα. Κάνουμε πράξη τις εξαγγελίες. Έχουμε να αναπτύξουμε και τις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ, το τμήμα των ακαδημιών, έχουμε να αναπτύξουμε πολλούς τομείς ακόμα για να δουλεύουμε επαγγελματικά».

Για τους Ντάρκο Λεμάγιτς και Μιρόνι Σάτο: «Τα παιδιά αυτά ήρθαν με άλλους στα φιλικά που έχουμε κάνει. Συμμετείχαν με την ομάδα μας γιατί θέλουμε να κάνουμε προσθήκες, ωστόσο ο προπονητής παίρνει την τελική απόφαση. Γίνονται κι’ άλλες προσπάθειες, είναι θέμα προπονητή όμως. Δείχνουν ότι έχουν κάποια αξία».

Για την μετεγγραφική Ιανουαρίου: «Στόχος μας είναι να φέρουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαμε πιο πριν αφού είμαστε μια νεοσύστατη ομάδα, και μας έκλειναν κάποιες πόρτες. Έχουμε βάλει ως στόχο να έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Οι επόμενες τέσσερεις μετεγγραφές θα είναι ψηλότερου επιπέδου, όπως θα θέλαμε εξ’ αρχής. Θα δείτε παίχτες που θα κάνουν την διαφορά, και αυτό είναι μια υπόσχεση. Όποια μετεγγραφή είναι κλειστή, να ανακοινωθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ