aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Αφήνουμε στην άκρη τα υπονοούμενα και συνεχίζουμε»

«Αφήνουμε στην άκρη τα υπονοούμενα και συνεχίζουμε»

Η Πάφος FC δεν αισθάνεται όπως προηγουμένως, αφού την έπιασε στους 35 βαθμούς ο Εθνικός Άχνας και πλέον εξαρτάται από τα πόδια των παικτών της αν θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία.

«Το παιγνίδι ήταν πολύ σημαντικό δεν πήραμε τη νίκη και δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Οι 7 βαθμοί είχαν φέρει εφησυχασμό πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και πλέον τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική», ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του συλλόγου Χριστάκης Κάϊζερ.

«Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και άγχος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι και να πάμε να κερδίσουμε τον Εθνικό στο τελευταίο ματς. Είναι ένα παιγνίδι μια κατηγορία. Όποιος κερδίσει μένει στην κατηγορία. Πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα γι’ αυτό το παιγνίδι», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Αφήνουμε στην άκρη οτιδήποτε, άλλο ή υπονοούμενα. Πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάμε στην τελευταία αγωνιστική να κερδίσουμε τον Εθνικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ