aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάφος για Πάντσεον: «Δεν θα το αφήσουμε έτσι, υπάρχει το βίντεο, ο διαιτητής άκουσε»

Πάφος για Πάντσεον: «Δεν θα το αφήσουμε έτσι, υπάρχει το βίντεο, ο διαιτητής άκουσε»

Αποφασισμένοι να πάρουν στα άκρα το θέμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Τζέισον Πάντσεον είναι στην Πάφος FC. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Χάρης Θεοχάρους ανέφερε ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει την ανάρμοστη συμπεριφορά οπαδών του ΑΠΟΕΛ, ενώ όπως δήλωσε ο διαιτητής τούς είπε πως άκουσε τι λέχθηκε από την κερκίδα.

Οι σχετικές δηλώσεις

«Ήταν σημαντικός ο βαθμός εκτός έδρας με αντίπαλο όπως ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, οι τερματοφύλακες δεν είχαν ακουμπήσει ιδιαίτερα την μπάλα. Φαινόταν ότι θα πάει στο ποιος θα πετύχαινε πρώτος γκολ, τελικά είχε κι άλλες εκπλήξεις».

Για το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας η Πάφος: «Θα έρθει κι αυτό. Μας προβληματίζει το εκτός έδρας σύνδρομο. Τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια πήραμε κάποιους βαθμούς».

Για το δημοσίευμα στην Κροατία που φέρει τον Ντάρκο Μίλανιτς στο στόχαστρο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι μεγάλη ομάδα η Ντινάμο. Σίγουρα θα κοιτάξουν για κάποιο προπονητή. Ο Μίλανιτς έχει πολύ μεγάλο όνομα εκεί, έκανε αρκετά στη Σλοβενία με τη Μάριμπορ. Ο Μίλανιτς έχει συμβόλαιο με την Πάφο και δεν έχουμε κάτι επίσημο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είμαστε πολύ πληγωμένοι από τον πρώτο αγώνα και το πλασματικό 4-0 και κάποιες αποφάσεις που ήταν εναντίον μας. Δεν βλέπουμε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη. Είναι καιρός να κάνουμε νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Εξέτισε την ποινή του ο Αουρέλιο, κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν στην αποστολή για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ρούτκο επανέρχεται».

Για τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Πάντσεον: «Από χθες έχουμε σοβαρό θέμα στην ομάδα με αυτά που έγιναν στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα τοποθετήθηκε και δήλωσε τη στήριξή της προς όλους τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε ενάντια σε τέτοια φαινόμενα, τη βία και τον ρατσισμό. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, δεν θα το αφήσουμε να περάσει. Υπάρχει το βίντεο, ο διαιτητής τα άκουσε, γιατί μιλήσαμε και μας είπε ότι άκουσε. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εξαλειφθούν, δεν γίνεται να λέμε ότι κάνουμε βήματα μπροστά και να βλέπουμε αυτά που έγιναν σε παιχνίδι Κ-19 και μετά να ακούμε αυτά που ακούσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ