aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τρίτη σερί νίκη και αέρας σωτηρίας

Πάφος FC: Τρίτη σερί νίκη και αέρας σωτηρίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την τρίτη στη σειρά νίκη που πέτυχε η Πάφος FC έφτασε στους 31 βαθμούς και όλα δείχνουν πως οι κόποι όλης της χρονιάς θα αποδώσουν καρπούς και η ομάδα θα σωθεί. Ειδικότερα μετά τον συγκλονιστικό τρόπο, με τον οποίο η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς έφτασε στην προχθεσινή της νίκη επί της Αλκής στο «Αμμόχωστος» με 3-2. Αν και έχαναν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της Παφιακής ομάδας ανέτρεψαν τα σκορ και όταν ακόμη δέχθηκαν την ισοφάριση στο 85΄, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουν στη σπουδαία νίκη.

Με τους εννιά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια η Πάφος έκανε το πιο σημαντικό βήμα για παραμονή στην Α’ κατηγορία. Το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη, όσο περνούσε ο χρόνος, φαινόταν η αποφασιστικότητά τους να μη χάσουν τον αγώνα. Κι εκεί που είχαν δεχθεί την ισοφάριση στο παρά πέντε, δεν τα έβαλαν κάτω και επέμεναν. Ο Ντόβπνια φύλαγε τα καλά για το τέλος και ένα λεπτό πριν το τελευταίο σφύριγμα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ένα γκολ που έφερε τη λύτρωση και τη δικαίωση της προσπάθειας που κατέβαλαν όλοι.

Με τέτοια εμφάνιση, ήταν άδικο να χάσουν το παιχνίδι, το οποίο άξιζε να «καθαρίσουν» πιο νωρίς. Ο Νέμετς με το γκολ που σημείωσε έφθασε τα 13 στο πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία να ανεβάσει τη συγκομιδή του στη συνέχεια. Η Παφιακή ομάδα φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική τη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και με την ψυχολογία στα ύψη, έχει στόχο άλλη μια νίκη, που θα έλθει να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ